Produkter för ragu pizza sås (8)

Äggtagliatelle

Äggtagliatelle

Färska äggtagliatelle är en långpastasort som är känd över hela världen för sin konsistens, smak och storlek. Den är synonym med emiliansk matlagning, är mycket mångsidig och kan användas i otaliga rätter. Den är idealisk med ragù (köttsås), svampsås eller tryffelsås, och är lika läcker med enkla tomatsåser.
Äggtagliatelle

Äggtagliatelle

Äggtagliatelle, tillverkade av färska ägg och bronzeträdda, 100% italienskt vete - 100% Made in Italy
Alici Sallad

Alici Sallad

Vi väljer endast de bästa nyfångade ansjoviserna, de som är mest lämpade för att bearbetas enligt traditionellt hantverk, där mognad under salt ger den mest autentiska smaken av Cetara.
UVA PIZZUTELLA

UVA PIZZUTELLA

KARAKTÄRISTIKER FÖR NORD BARI-OMRÅDET
Tomat- och Basilikasås i Extra Jungfru Olivolja

Tomat- och Basilikasås i Extra Jungfru Olivolja

Tillverkad med hantverksmetoder. Steriliserad
Svarta oliver

Svarta oliver

Svarta oliver
Ägg Tagliatelle

Ägg Tagliatelle

Färska äggtagliatelle är en långpastasort som är känd över hela världen för sin konsistens, smak och storlek. Den är synonym med emiliansk matlagning, är mycket mångsidig och kan användas i otaliga rätter. Den är idealisk med ragù (köttsås), svampsås eller tryffelsås, och är lika läcker med enkla tomatsåser.
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

De stora sardiska ravioli är fyllda med ricotta (mjukt ost) och citron och förkroppsligar enkelheten och renheten i de medelhaviska smakerna, vilket erbjuder en fräsch och raffinerad kulinarisk upplevelse. Denna ravioli representerar en perfekt harmoni mellan sötman och den omslutande mjukheten hos ricottan och den citrusaktiga smaken av den vibrerande fräschören hos citronen, innesluten i en delikat pastadeg.